Zicht op kwaliteit

Wie is Mercator

MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig adviesbureau dat u kan helpen met het initiĆ«ren en realiseren van uw woon- en huisvestingswensen en u voorziet van bouwadviezen in het algemeen.

Door onze bouwkundige expertise zijn wij in staat ondersteuning te  bieden bij bouwgeschillen en/of -conflicten door middel van deskundige inventarisatie vastgelegd in een duidelijke rapportage.
Als geregistreerd deskundige bij het Landelijk Register van Gerechtelijke deskundigen, het LRGD, en bij de rechtbank word ik regelmatig als deskundige gevraagd en benoemd om bij een geschil op mijn vakgebied helderheid te verschaffen voor een rechter of voor advocaten. 

Mercator was de 16e eeuwse cartograaf die het lukte om de complexe vorm van de wereldbol te projecteren op een plat vlak: de mercatorprojectie. Hiermee was het voor reizigers mogelijk op eenvoudige wijze hun positie te bepalen en hun koers uit te zetten.

MERCATOR projectmanagement doet hetzelfde: 

Wij reduceren het complexe proces van ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uw vastgoed tot overzichtelijke beslismomenten waardoor u als opdrachtgever eenvoudig kunt koersen op uw einddoel. Daarnaast bieden wij u met onze rapportages de topografische kaart om te navigeren.


Curriculum Vitae Jeroen J.C. Bollen

ing. Jeroen J.C. Bollen
ing. Jeroen J.C. Bollen
Ingenieur / Eigenaar
Heeft als achtergrond een bouwkundige opleiding en jarenlange ervaring als projectontwikkelaar en projectmanager bij landelijke en lokale ontwikkelaars. Samenwerkend met een netwerk van betrokken mede professionals kunt u vertrouwen op professionele en persoonlijke begeleiding.