Samen koersen op uw (eind)doel

Voor wie is Mercator

MERCATOR projectmanagement is er voor zowel particuliere, particulier collectieve opdrachtgevers als voor bedrijven en instellingen alsmede corporaties.

Particulieren:

U gaat een woning kopen, u gaat bouwen of verbouwen, u hebt bouwgrond waar u iets mee wil doen of u hebt een bouwkundige rapportage nodig ter onderbouwing van een bouwkundige klacht en/of claim.

MERCATOR projectmanagement begeleidt u als particulier op alle niveaus met heldere adviezen waardoor u tijdens de voorbereiding, uitwerking en realisatie niet voor verassingen komt te staan.

De bouwkundige expertise van MERCATOR projectmanagement  kan ook van pas komen wanneer u bijvoorbeeld twijfelt aan de uitvoering van uw project of uw verbouwing, of wanneer u een klacht en/of conflict hebt over werkzaamheden of een aangekochte woning/gebouw.
Wij kunnen dan op basis van uw vraag een bouwkundige rapportage opstellen waarmee u of uw juridisch adviseur uw klacht en/of claim kan onderbouwen.

Wij zijn onafhankelijk en daarmee bent u verzekerd van een objectieve rapportage.

MERCATOR projectmanagement is uw partner gedurende het gehele traject van initiatief tot en met oplevering en nazorg en zal in dat traject voor u als klant het maximale resultaat nastreven. 

Ontzorgen is hierbij ons motto, waarbij wij voor u de benodigde zaken, zoals het aanvragen van de benodigde vergunningen inclusief onder andere tekenwerk, het maken van een tijdsplanning en de bouwkosten-begroting van uw project, regelen.

Particuliere Collectieven (CPO):

Als particulier collectief wilt u gezamenlijk een project realiseren. 

MERCATOR projectmanagement begeleidt u als particulier collectief op alle niveaus met heldere adviezen waardoor u tijdens de voorbereiding, uitwerking en realisatie niet voor verassingen komt te staan.

MERCATOR projectmanagement is uw partner en aanspreekpunt gedurende het gehele traject van initiatief tot en met oplevering en nazorg. 

Verbinden is hierbij ons motto, waarbij wij u helpen met het bepalen/nemen van de juiste keuze van bijvoorbeeld uw architect, overige adviseurs en uw bouwer. Wij regelen voor u het aanvragen van de benodigde vergunningen inclusief onder andere tekenwerk, het maken van een tijdsplanning en de bouwkostenbegroting van uw gezamenlijk project.

Bedrijven en instellingen:

U bent als bedrijf of instelling professioneel betrokken bij vastgoed (bijvoorbeeld projectontwikkelaar, makelaar, architect, bouwbedrijf, belegger of exploitant) en u zoekt een professionele partner die uw zaken regelt en begeleidt. MERCATOR projectmanagement is hiervoor de gewezen partij.

U hebt als bedrijf of instelling bouw- of verbouwplannen, of u bent op zoek naar een gedegen advies ten aanzien van uw vastgoed. MERCATOR projectmanagement is hierbij uw partner die namens u de zaken voor u onderzoekt, regelt en begeleidt.

Corporaties:

Ook professionele huisvesters zijn wij graag van dienst met heldere adviezen en pragmatische oplossingen. Immers: beslissingen in het de voortraject hebben grote impact op uw exploitatie. MERCATOR projectmanagement kan u hierbij doelgericht adviseren.